Prisregn på Precious Gala Dinner

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Prisutdelning av Årets Guldkorn Prisutdelning av Årets Guldkorn Avat Andimeh

Galakvällen på Precious bjöd som alltid på fantastiskt trevligt umgänge och underhållning där David Lindgren stod för grym sång och dans. Alla glittade men årets pristagare kanske allra mest. 

Här hittar du alla mingelbilder från galan

Årets Guldkorn

Elise Elwin vann vår egen tävling Årets Guldkorn med sitt stora statement-halsband inspirerat av vågrörelser och balansen mellan de fyra elementen. 

NSG Gala Dinner 86

 

Juryns motivering löd:

Med ett fulländat formspråk och estetiskt hållbart uttryck har årets vinnare utmärkt sig. Noggrann precision genomlyser smycket där föjsamheten i vågrörelsen blir tydlig från alla håll. Estetiken ger betraktaren utrymme att ytterligare tolka temat med de fyra elementen. 

Imorgon kommer du kunna läsa vår stora vinnarintervju med Elise. 

Precious Talent of the Year

NSG Gala Dinner 83

 

Precious Talent of the Year blev AndeliusGribbe med motiveringen:

Årets Precious Talent of the Year går till två kvinnor med ett otroligt driv och stora ambitioner. Fokus ligger på ett estetiskt designuttryck och hållbara strategier genom hela produktionsprocessen. Med integritet och mod satsar de på givande och viktiga samarbeten där goda arbetsförhållanden är centrala.  Framgången delar de gärna med sig och tio procent av vinsten doneras till välgörenhet för kvinnor världen över. Du som bärare av smycken från årets Precious Talent of the Year bidrar härmed till att hjälpa behövande. 

Årets Guldsmedsbutik

NSG Gala Dinner 198


Wilhelm Petterson Guldsmedsaffär fick under kvällen ta emot GULF:s pris för Årets Guldsmedsbutik. Motiveringen löd så här:

Årets guldsmedsbutik 2017 är ett familjeföretag som grundades 1939. Företaget drivs idag av tredje och fjärde generationen och är ett företag som erbjuder allt från klassiska till moderna och exklusiva smycken. Genom ett fokuserat kund- och varumärkesengagemang från familj och personal, har Willhem Pettersson skapat en av Sveriges mest framstående smyckesbutiker. 

Årets Urbutik

NSG Gala Dinner 156

 

Årets Urbutik 2017 gick till Stjärnurmakarna Mall of Scandinavia. GULF:s motivering var:

I en bransch som idag upplever många utmaningar – har Årets Urbutik vågat tänka nytt och innovativt. Med en aktiv satsning på sortiment och utbud, har butiken genom sin exponering och moderna marknadsföring – både genom den fysiska butiken och genom olika sociala mediekanlaer – visat att de innehar en självklar plats på spelplanen. 

Stort grattis säger vi till alla välförtjänta vinnare! 

 

  • Text:
  • Bild:Avat Andimeh

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser