Våra regler

Uppdaterat: 2013-05-06

Att registrera sig på aurumforum.se är gratis. När du registrerar dig för vår tjänst accepterar du automatiskt våra användarvillkor.

Vi förbehåller oss rätten att ändra användarvillkoren när som helst utan att meddela dig. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad kring våra regler. Vid stora förändringar kommer vi dock att meddela om detta.

1. Allmänna regler och riktlinjer

Du är själv ansvarig för allt du skriver på hela sajten Aurumforum. Oavsett om du är medlem eller tillfälligt postar en kommentar utan att registrera dig, förväntas du följa Aurumforums regler såväl som Sveriges lagar och regler.

Materialet som publiceras på Aurumforum får inte på något sätt vara kränkande, utgöra hets mot folkgrupp, vara rasistiska, vara pornografiskt, göra intrång på upphovsrätt eller bryta mot PUL.

Administratörer och forumledare har rätt att när som helst och utan förvarning redigera eller ta bort inlägg, bilder, utfärda varningar, utesluta och blockera användare.

Om du bryter mot Sveriges regler eller lagar anmäls detta till polis. Användaren avstängs omedelbart från Aurumforum och anmäls även till sin internetleverantör.

De allmänna reglerna och riktlinjerna gäller på alla sidor av www.aurumforum.se.

2. Regler för registrerade konton

Det är inte tillåtet att registrera flera konton på Aurumforum. Vi kan se vilka medlemmar som gjort detta via vårt spårningssystem.

En fungerande e-postadress måste anges vid registrering eftersom det kommer att skickas ett autogenererat mail med en aktiveringslänk till den registrerade e-postadressen.

Det är inte tillåtet att som företag göra smygreklam genom att låtsas vara en konsument.

Det är tillåtet att som företagsrepresentant använda sin privata profil för att marknadsföra sitt företag på Aurumforum, men i enlighet med marknadsföringslagen så måste det tydligt framgå när så är fallet.

3. Bloggar och forum

För allas trevnad ber vi dig att respektera att andra har olika åsikter än dig. Var konstruktiv i dina inlägg och tänk till innan du skriver.

4. Köp & Sälj

Det är gratis att lägga upp annonser under Köp & Sälj.

Aurumforum.se ansvarar inte för de annonser som läggs upp. Det är således du som användare som själv ansvarar för att informationen du publicerar i din annons inte strider mot gällande lagar och regler. Informationen kopplad till din annons hålls du personligen ansvarig för.

Vid felaktig information eller utebliven vara ansvarar vi ej. Däremot välkomnar vi all information om felaktiga annonser.

Annonserna som läggs upp på Aurumforum ska innehålla varor och tjänster som kan motiveras ligga på sajten. Varor och tjänster som inte är tillåtna att sälja enligt svensk lag får inte annonseras.

Administratörer, Forumledare och Moderatorer har rätt att när som helst och utan förvarning redigera eller ta bort annonser som av olika anledningar inte passar för Aurumforum.

5. Annonsering/Reklam på aurumforum.se

När du som vill annonsera registrerar dig för detta godkänner du ett nytt avtal.

Vi godkänner inte annonser som:

  • På något sätt konkurrerar med aurumforum.se eller våra samarbetspartners.
  • Länkar till reklamsidor.

6. Hör av dig om du känner dig utsatt

Om du känner dig kränkt eller påhoppad av andra medlemmar så hör av dig oss direkt. Vi kommer att göra vad vi kan för att lösa ditt problem så fort och smidigt som möjligt.

7. Copyright

Copyright © 2013 Aurumforum. Alla rättigheter förbehållna.

Upphovsrätten till texter och bilder innehas av respektive fotograf och skribent om inte annat anges. Innehåll, design och uppbyggnad av sidan får inte användas, lagras eller skickas i någon form utan tillstånd.

8. Ansvar vid skador eller driftstörningar

Aurumforum ansvarar inte för några förluster, skador eller utgifter som kan uppkomma i samband med, eller som ett resultat av, användandet av aurumforum.se. Vi ansvarar inte heller för webbplatser som aurumforum.se länkar till eller informerar om.

Driften av sajten kan komma att störas av ett antal faktorer utanför Aurumforums kontroll. Aurumforum kan således inte hållas ansvarigt för skador som direkt eller indirekt orsakats av användning av webbplatsen och dess innehåll.

Annonser