Om Aurumforum

Aurumform.se - Sveriges Smyckesportal

Aurumforum.se är en interaktiv smyckesportal där användarna sätter agendan. Vi bakom sidan ville skapa en nytänkande sajt om guld och smycken där deltagande och interaktivitet står i fokus. Aurumforum är en plats för alla er som är guld- och smyckesintresserade att samlas och det är fritt fram att delta hur mycket eller lite ni själva vill.

Aurumforum består av fyra delar. Skapa din egen profil och lär känna våra olika delar!

Vår nyhetssida fylls på med rolig och intressant läsning om guld- eller smyckesrelaterade artiklar. 

I forumet ska frågor, dialog och diskussioner om allt ifrån vigselringar till gåvor till smidesverktyg ta fart. Här finns det guldsmeder, hobbysmeder, brides to be och trendmedvetna på plats samt alla andra som vill hjälpa till eller behöver hjälp om smycken eller ädelmetaller. 

Bloggen finns för att fylla med vilken information ni användare än må tycka är relevant info. Detta en perfekt plats för dig som ska gifta dig, för dig som är intresserad av trender eller för dig som tillverkar egna smycken. Låt oss ta del av din vardag och dina intressen.

Marknaden finns till för er som vill annonsera om en produkt eller tjänst på en specialiserad plattform. Här kan till exempel guldsmeder sälja utrusning som inte längre används eller lägga ut en köpes-annons om de letar efter något speciellt. Under Köp&Sälj finns det även möjlighet att leta jobb eller lärlingsplats och som arbetsgivare att annonsera ut lediga platser.

 

Vi bakom Aurumforum

Initiativtagare bakom Aurumforum är Norsk Svensk Guld (NSG) AB, en av nordens största aktörer inom ädelmetaller. Vi på NSG besitter mycket kunskap om guldbranschen och får dagligen ny input om ädelmetaller och smycken.

Tanken med Aurumforum var från början att starta en branschtidning för guldsmeder, men när en önskan från guldsmederna sedan kom om en sida där de kan interagera med varandra, väcktes tanken på ett onlineforum. Därefter växte ambitionerna och vi beslöt oss för att skapa en av de mest interaktiva nischade sidorna i Sverige, som nu är en mötesplats för alla smyckesintresserade. 

Våra regler

Läs våra användarvillkor och regler här.

Bild- och mediahantering på Aurumforum

För att öka känslan av interaktivitet har vi valt att hämta licensfria bilder från andra sociala sajter som till exempel Flickr.com och Youtube. Vi försöker helt enkelt att dela med oss av vad vi hittar.

Aurumforum söker

Är du fotograf eller skribent? Intresserad av att skriva eller bidra med bilder? 

Det är Aurumforums användare som sätter agendan och formar innehållet. Om du är en duktig fotograf eller tycker om att skriva om smycken eller ädelmetaller – kontaka då oss! Om vi tycker att ditt arbete passar oss tar vi självklart med det tillsammans med namn och länk till webbplats.

Annonsera på Aurumforum

Vi vill att det ska vara enkelt och tillgängligt för alla att annonsera. Därför kan alla själva ladda upp annonser och direkt se hur mycket det kostar. Om du vill ha mer info om annonsering, klicka här.

Kontakta Aurumforum

Välkommen att kontakta oss vid frågor om webbplatsen eller annonsering.

Aurumforum
Box 381 64
100 64 Stockholm

Klicka här för kontaktuppgifter till våra avdelningar.

 

Vanliga frågor

För vanliga frågor och svar på dessa, gå till vår FAQ.

Vanliga frågor och svar

Pressmaterial

Ladda hem logotyper och annat pressmaterial

Söker du vår logotyp eller bilder och info för användning i pressammanhang, besök vår pressida.

Aurumforum pressmaterial

Gilla Aurumforum på Facebook

Annonser