Satsa på klassiska och tidlösa smycken i vår

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Satsa på klassiska och tidlösa smycken i vår

Klassiska och tidlösa smycken är aldrig fel. Men nu är de mer rätt än på länge. Bassmycken som pärlor, länkar, diamantörhängen, eleganta ringar och broscher kommer vi att se mycket av den närmsta tiden. 

Det talas allt mer om att kombinera olika metaller och former och på så sätt hitta sin personliga stil. I vår lägger vi stort fokus på klassiska smycken som bas. De är tidlösa och klarar sig själva men kan lika väl kombineras med de trendiga och stora accessoarerna. Här är tipsen på bassmycken att visa upp i sin enkelhet, eller i kombination med andra smycken.

Tidlösa halsband

Klassiska hängsmycken består ofta av stenar och diamanter som är diskret infattade i rött eller vitt guld. Vi ser även sirliga hängen som är inspirerade av naturens blommor, blad, fjärilar och fåglar. En annan typ av tidlösa halsband är de enklare och stilfulla kedjorna, ibland med vackra lås. 


klassiska pärlor kjdesign aurumforumKlassiska pärlor 

Kvinnor har smyckat sig med pärlor sedan urminnes tider. Det sägs att pärlor ska bäras för att behålla sin fina lyster, så om du har några som ligger undangömda, plocka genast fram dem. Det fina med pärlor är att de passar till allt; från vardagsjeans till festblåsa.  

klassiska ringar hovjuvelerare fahlström aurumforum 1Unika ringar 

Klassiska karmoséringar, alliansringar, solitärer och släta ringar är alltid iögonfallande och rätt. Om du har flera diskreta ringar och vill skapa din egen stil kan du blanda vitt och rött guld och bära flera ringar på samma finger. Klassiskt behöver inte alltid betyda diskret. Stora ringar som andas 60-tal och gedigna klackringar är både effektfulla och stiliga.

Små örhängen ger stor effekt

små örhängen anders fors aurumforumEnkla örhängen med pärlor, stenar eller diamanter gör mycket för helheten trots att de är så små. En enkel klädsel får ett rejält lyft av äkta stenar i öronen. Vill du ha ännu större effekt använder du hängen i form av droppar, staplar eller strass. 

Vackra broscher från olika epokerklassisk brosch w.a bolin aurumforum

Broscherna kommer starkt i vår. Sätt dem på kavajslaget, på bröstet eller i vid den översta knappen på blusen. Har du inga broscher – lugn, det finns en uppsjö unika vackra broscher, hos guldsmeder, i designaffärer och i antikaffärer.  

Egendesignade smycken

Om du vill ha alldeles unika smycken kan du förstås låta göra dina egna hos en guldsmed. Det kostar mindre än många tror och det är roligt att själv designa sina smycken. Vi kommer att skriva mer om egendesignade smycken här på Aurumforum i vår. Ta nu en titt i smyckesskrinet och se vilka smycken som blir dina favoriter i vår!

Bilder; Halsband: Artmetall AB, Pärlarmband: KJ Design, Vitguldsring: Hovjuvelerare Gunnar Fahlström, Örhängen: Guldsmed Anders Fors, Brosch: Hovjuvelerare W.A Bolin. 

  • Text:

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • 1 kommentar

Annonser