Här är höstens och vårens smyckestrender

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Tidlös stil, tidigt 1900-tal, blommor och tropiskt paradis är inspirationskällor till några av de kommande säsongernas smycken. 

Smyckesbranschens fackmässa Precious bjöd förra helgen på mycket inspiration inför kommande säsongers smycken. Sara Winter från Svenska Moderådet var på plats och pratade om hur trenderna kommer att se ut framöver. Aurumforum kommer att skriva mer ingående om de kommande smyckestrenderna, här är en sammanfattning och ovan hittar ni ett bildspel med modevisning från Precious. 

Personlig och tidlös stil

Vi är vana vid att prata om att följa eller att inte följa trender. Men enligt Sara Winter kommer det snarare att handla om formspråk och att hitta sin personliga stil framöver. 

Höstens mode är inspirerat av tidigt romantiskt 1900-tal. Tidlös stil och hantverk kommer att hamna i fokus snarare än trender.

Denna vackra ring är inspirerad av 1920-talet och ett fantastiskt exempel på personlig stil. Ringen är designad och tillverkad av Michael O´Dwyer Goldsmith. 

Ring inspirerad av 1920-tal. Michael O´Dwyer Goldsmith. 

Roséguld här för att stanna

Den populära färgen rosé har under den senaste tiden blivit allt mer efterfrågat. Vi ser det i allt ifrån förlovnings- och vigselringar till trendiga vardagssmycken. Färgen kommer att följa med i flera säsonger framöver och vi på Aurumforum tror att färgen kommer att bli ett lika självklart alternativ som vitguldet har blivit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roséguldshalsband från S • Petersson Guld & Ur

Vår- och sommartrender 2014

Vi kommer fortsätta att se smyckestrender av lager-på-lager, stora halsband, natur- och djurmotiv. Nya trender som kommer till vår och sommar 2014 är romantiskt och blommigt, mixade färger, svartvitt och Hawaii-inspirerat.

Armbandet nedan är från Sägen som tillverkar smycken i silver och återvunnet porslin. Detta armband kommer att vara ett kap i vår med sitt romantiska blommiga mönster.

Romantiskt tema från Sägen 

 

 

  • Text:
  • Bild:Andreas Johansson

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • 1 kommentar

Annonser