Smycken till vinterns fester

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Bli festfin till jul och nyår med nytt bling! Här har vi samlat de snyggaste partysmyckena från skandinaviska och internationella designers och smyckeskapare. 

de Grisogono armband

 

Frostigt glittrande festsmycken

Fängsla effekten av glänsande, nyfallen snö genom vita diamanter i pavéfattning. Till julens middagar kanske det räcker med ett statement-smycke, men ös på inför nyårsfesten! Ibland är ledorden more is more, så smycka dig i glittrande stenar och ta plats som festens mittpunkt.

Pantolin Fine Jewellery örhängen 

 

Maffiga guldsmycken

Matcha jul- eller nyårsstassen med en av vinterns trender; guldsmycken i rejäla proportioner. Dessa smycken är lika fina och uttrycksfulla i varianter i ren metall som med lite stenar!

 Boucheron ring

 

Julens färger

Färgkoordinera din outfit och välj smycken som går ton-i-ton eller lek med kontraster. Använd stenar som rubiner och smaragder för att matcha julens traditionella färger grönt och rött.

 

Baumgarten Di Marco halsband 

 

Stilrena festsmycken

Rena linjer i smycken såsom stela halsband och klassiska hoops. Den avskalade, svala stilen är en härlig kontrast till julens värme och i diamantbeströdda versioner är de superfina till nyårsfesten.

Roberto Coin armband 

Svartvitt till nyår

Varför inte satsa på moderna, glamourösa smycken med vita diamanter mot en svart botten? Alltid lika festligt!

 Dulong Fine Jewelry örhängen

 

Partysmycken med stjärnor

Stjärnmotiv passar utmärkt till både jul och nyår; från enkla stiftörhängen till maffiga halsband och andra statement-smycken. Kör på en enkel stil i ren metall eller låt diamantbeströdda varianter glittra ikapp med stjärnhimlen medan vi räknar ned till det nya året!

  • Text:

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser