Bröllopssmycken till vinterbruden

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Står du brud i vinter? Gör brudklänningen komplett med vackra smycken! Inspireras av romantiska filigrankreationer och trendiga pärlor. 

Smycken från Pantolin Fine Jewellery

Colliers och cuffs

Till en brudklänning av den mer klädda varianten, till exempel en långärmad modell eller en med högre hals, passar det perfekt med breda armband i cuff-modell och korta collier-halsband. Oavsett om smycket består av solid metall eller är täckt av glittrande stenar så kommer resultatet att vara effektfullt. Låt smyckena synas ordentligt och sätt till exempel armbandet ovanpå klänningens ärm! 

Yoko London

Glittrande öronsmycken

Earclimbers är ett säkert kort att använda för att sticka ut lite extra på sin stora dag och är också det perfekta komplementet till en snygg håruppsättning. Här kan man leka med symmetri kontra asymmetri och till exempel välja att bara smycka ena örat. Superfint oavsett val av klänning men perfekt tillsammans med den eventuellt mer klädda vinterbrudklänningen då man kanske väljer att skippa halssmycken och istället sätter fokus på örat.

Yoko London halsband

Pärlor i klassisk och modern tappning

Pärlsmycken är en riktig klassiker till höst och vinter, så vad passar bättre än det på ett vinterbröllop? Matcha klänningen med pärlor i samma vita nyans eller använd pärlor i härligt rosa eller gula toner! Den med sofistikerad och avskalad stil kanske nöjer sig med ett par vackra och klassiska pärlörhängen medan den lekfulla maximalisten går ”all in”. Vad sägs om en pärl-choker, en effektfull earclimber, eller ett par statement-örhängen med maffiga barockpärlor? 

Ingnell Jewellery örhängen

 

Romantiska spetsmönster

Filigransmycken med snirkliga, mjuka linjer skapar en förtrollande, drömlik känsla. Här går det att botanisera bland breda armband och droppörhängen i både vitt och gult guld för att hitta de perfekta komplementen till brudklänningen.

  • Text:

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser