Månstjärna blev Årets Bröllopssmycke

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Månstjärna blev Årets Bröllopssmycke Lifestyle World

Det blev Stig Granlund på Atelier Ajour som kammade hem Årets Bröllopssmycke. Hans romantiska örhängen Månstjärna i vitt guld med diamanter och söderhavspärlor blev de röstandes favorit och prisutdelningen ägde rum under Precious. Mycket välförtjänt tycker vi!

Berätta om örhängena.

– Jag tycker om när man kan dela upp och använda smycken på olika sätt till fest och vardag. Det är ju tyvärr ganska ont om stora fester där det passar sig med high jewelry. Sedan har jag alltid hållit på med stjärnor, jag tycker om att se kvinnor i stjärnor. För det är på det sättet jag ser kvinnor, säger Stig Granlund.

När gjorde du dem?

– Själva stjärnan gjorde jag till min guddotter när hon skulle ta studenten och sedan gjorde jag påhänget till hennes bröllop. Så örhängena ligger mig varmt om hjärtat. Nu säljer vi varianter av Månstjärna i butiken.

Hur känns det att vinna Årets Bröllopssmycke? 

– Jättekul, det är extra hedrande att det är privatpersoner som röstat på sin favorit. Sedan vill jag verkligen tacka arrangören Lifestyle world som gör ett fint jobb med att lyfta kompetent juvelerarkonst och få ut den till allmänheten. 

Lifestyle world arrangerar tävlingen

Lifestyle world delar ut priset i tävlingen Guldhjärtat där även kategorierna Årets Bröllopsfoto, Årets Bröllopspar och Årets Frieri förekommer. 

Läs mer om tävlingen Guldhjärtat här.

Läs mer om prisutdelningen av Årets Bröllopssmycke hos Lifestyle world. 

  • Text:

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • 1 kommentar

Annonser