Fira alla hjärtans dag med roséguld

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)
Ring tillverkad i den exklusiva legeringen Extra röd Premium med diamanter och en rosa morganit. Tillverkad hos Annika Gustavsson Jewellery. Ring tillverkad i den exklusiva legeringen Extra röd Premium med diamanter och en rosa morganit. Tillverkad hos Annika Gustavsson Jewellery.

En dag i kärlekens tecken ska självklart firas med rött och rosa. Med denna nya och exklusiva roséguldslegering, kan du ge din käraste ett smycke i det vackraste av roséguld du kan hitta, som denna underbara ring från Annika Gustavsson Jewellery.

Choklad och blommor i all ära, men drömgåvan på Alla Hjärtans Dag är smycken. Därför är denna nya roséguldslegering, med namnet Extra röd premium, ett perfekt alternativ för dig som vill uppvakta med något nytt och samtidigt bestående. Vad som gör denna nya legering så unik är dess vackra framträdande och intensivt rosa färg.

Annika Gustavsson är en guldsmed som inte är sen med att haka på nyheter och trender och hon är väldigt förtjust i denna roséguldsfärgen. Ringen "Cosmopolitan" är tillverkad i Extra röd premium med en rosa Morganit och vita diamanter, en färgskala som ligger helt rätt i tiden både i smycken, mode och inredning. Ringen är en del av Annikas nya serie av Cocktailringar. 

– Jag älskar den här roséguldsfärgen, den känns helt rätt i tiden. Legeringen är något av en utmaning att arbeta i men det blir en vacker glänsande yta på smyckena i slutändan. 

Vill ni se resten av smyckena i serien "Cocktail" kommer Annika ha vernissage den 5 maj i butiken och smedjan som ligger i det medeltida kvarteret mitt i Visby innerstad.

Roséguld: Extra röd Premium

Roséguldslegeringen Extra röd premium är ny på marknaden och finns endast att köpa hos guldsmeder. 

Designa ett smycke, tillsammans med guldsmeden, som blir personligt och unikt till den som betyder mycket för dig. Ett armband med en fin symbol, en powerring för att boosta din partner eller varför inte ett fint hänge med en vacker ädelsten?

Annika Gustavsson Extra röd premium

 

Annika-Gustavsson-extra-röd-premium-3-minskad

 

 

  • Text:
  • Bild:Anders Nyberg

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser