Planera inför: Precious – Stockholm Nordic Watch & Jewellery Fair

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Bild från Engelberts monter 2016. Bild från Engelberts monter 2016.

Inspiration, möten, workshops och mingel – på Precious finns det mycket för den nyfikna. Här är punkterna du inte får missa på mässan den 8-10 september. 

Precious-mässan lockar allt fler till Stockholm för en helg full av inspiration, lärdom och möten. Nu ser vi fram emot ännu en gyllene fest! På årets utställarlista hittar vi många nya, spännande varumärken.

– Jätteroligt att vi varje år kan presentera många, för mässan, helt nya spännande och intressanta utställare. Både från Sverige och andra länder, berättar Åsa Axelson, projektledare för mässan.

Hon avslöjar även att det återkommer stora namn till mässan i år, några de försökt få tillbaka länge.

– Ole Lynggaard är tillbaka som utställare! Fantastiskt roligt att de kommer tillbaka, senast de var med var 2008, säger hon.

Utöver alla intressanta utställare, har vi sammanställt några mässhöjdpunkter som är värda att planera in:

Intressanta föredrag

Det finns många intressanta föredrag på schemat! Allt från trendseminarium till hur du ökar din försäljning och vad som får säljas som guld i Sverige. Du kan också fördjupa dig i ämnena syntetiska diamanter och färgstensgradering, eller varför inte hur du bemöter besvärliga kunder?

Utställning: Årets Guldkorn

Missa inte att årets fem finalistbidrag finns att beskåda i en unik utställning hela helgen. Ta dig en kaffe och kolla in smyckena och föremålen som gav juryn en tuff match.

Mingel & Galakväll

Under fredagskvällen kan den mingelsugna möta likasinnade i mässentrén. Stäm av tempen och dagens upplevelser över ett glas bubbel. Mingelhöjpunkten infinner sig dock på lördagskvällen när den årliga Precious Gala Dinner går av stapeln – i år på anrika Hamburger Börs. Här bjuds ur- och smyckesbranschen på härlig discoshow med Alcazar. Under middagen är det prisutdelning när de fina utmärkelserna Årets Urbutik, Årets Guldsmedsaffär, Årets Guldkorn och Precious Talent of The Year – ska tillkännages.

Workshops: ädelstenar

Gemmologernas uppskattade workshops erbjuds till alla mässbesökare även i år. Hit kan alla komma för att ställa frågor om allt som har med ädelstenar och pärlor att göra.

Precious Talents

Denna del av mässan är alltid lika rolig att besöka. Här träffar du en härlig mix av nio lovande och talangfulla företag.

Gå även förbi RUNA - den nyutsedda vinnaren av Precious Talents of The Year som medverkar med egen monter. Vi har gjort en vinnarintervju med Sanna Grannas som du kan läsa här.

 

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser