NSG bjuder in guldsmeder till utbildningsdagar

Betygsätt den här artikeln
(2 röster)
Johnny Singh, VD NSG. Johnny Singh, VD NSG. Andreas Johansson

Norsk Svensk Guld AB (NSG) börjar med utbildningar för guldsmedsbranschen. Startskottet går den 12 och 13 maj för NSG-Dagarna och här står det workshops, föreläsningar och mingel på schemat.

När helhetsleverantören NSG bjuder in guldsmeder till deras lokaler nu i maj är det demonstrationer av punktsvetsar och gravyrmaskiner som står i fokus, tillsammans med föreläsningar i ämnena metallurgi och sociala medier. Experter från Tyskland och USA reser långväga för att demonstrera och hålla workshops i maskinerna och Johnny Singh, VD på NSG, hoppas på uppslutning från hela landet:

— Det har varit efterfrågat från våra kunder så vi hoppas att guldsmederna tar tillfället i akt, speciellt eftersom programmet är helt kostnadsfritt, säger Johnny Singh och tillägger glatt:

– Vi vill samla våra företagskunder till en enda stor guldsmedsträff! Det är ju även ett ypperligt tillfälle att träffa oss på NSG, Aurumforum och Guldalliansen.

IMG 4518

Större butik och showroom

Satsningen på utbildningar går att genomföra tack vare NSG:s utökade lokaler. I somras utökade företaget lokalerna för att ha plats till en större butik och kunna öppna ett showroom för maskiner och verktyg. Något som Johnny också ser fram emot att få visa upp.

— Vi har satsat mycket på att utöka vårt sortiment så nu ska det bli kul att få visa upp en ny butik och showroom, och utbildning är något vi länge velat erbjuda våra kunder. Nu drar vi äntligen igång, säger Johnny Singh.

Anmälan senast 28 april

Anmälningarna till NSG-Dagarna har redan börjat ramla in och de som ännu inte hunnit anmäla sig har till den 28 april på sig – om det inte blir fullt innan dess. Deltagarna kan även ta med sina egna arbeten från verkstaden till de workshops de ska gå på.

Eventet är endast för företagskunder. Anmälan och mer information finns på www.norsksvenskguld.se, via event@norsksvenskguld.se eller telefon 08-84 00 43.

  • Text:
  • Bild:Andreas Johansson

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser