Guldsmed sökes

Jobbeskrivning
I rollen som guldsmed i vår Ateljé ingår att utföra arbetsorder i vårt arbetsflöde på utsatt tid med fokus på hög kvalité. I arbetet ingår utveckling av nya kollektioner och viss tillverkning av stycksaker, samt servicearbeten.
I arbetet ingår
Nytillverkning och servicearbeten av smycken
Tillverkning av kollektioner
Dokumentering av utförda orders
Ingå i de projekt som Ateljén ansvarar för

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning heltid på Södermalm/ Stockholm, i ett väl sammansvetsat team.
Arbetet som utförs i Ateljén är till viss del traditionellt guldsmedsarbete men också sysslor som ingår i ett företag med stor produktion såsom utveckling, projekt och utbildning av övriga organisationen i fackkunskap.
Vår ateljé är ljus, fräsch och modern i sitt utförande och är utrustad med mikroskop, mikromotor, laser, samt diverse verktyg för guldsmedsarbeten.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en kvalificerad yrkesutbildning eller motsvarande erfarenhet i arbetet som guldsmed. Du kommer vara en del av ett team som hjälper och stöttar varandra samt värdesätter en bra och positiv atmosfär.
Meriterande är om du har kunskap kring produktion i större skala. Det är bra om du har kunskap i Officepaketet. Du behärskar kommunikativ svenska och engelska i båda tal och skrift.

Som person är du noggrann, organiserad och tycker om teamarbete. Du har lätt för att ta egna initiativ, är prestigelös och flexibel. Att planera och prioritera ditt arbete är något du har fallenhet för.

Välkommen med din ansökan!

Län: Stockholm
Kategori: Arbete
Lades ut: 2019-02-07 14:40

Kontakta Birgit Aspernig:

Skicka e-post
Visa telefonnummer

Annonser