Välkommen till forumet!

Här ska frågor, dialog och diskussioner om allt ifrån vigselringar till smidesverktyg ta fart. Alla som vill ha hjälp eller hjälpa till om smycken eller ädelmetaller är välkomna, oavsett om du är guldsmed, hobbysmed, nyförlovad eller trendspanare. 

På Aurumforum ansvarar medlemmarna själva för vad de skriver i forumet. Läs våra regler.

Myriam Jabert Jewelry & Design
Ingen rank

Poäng
15 Poäng

Sociala profiler

Prenumerera på RSS

Myriam Jabert Jewelry & Design

Modevetare, utbildad vid Lunds Universitet 2012-2015

Registrerade sig den - 27/05/2016 Sågs senast - 03/01/2018

Myriam heter jag, är 27 år och bor i lilla Landskrona i Skåne.

Jag har studerat modevetenskap vid Lunds Universitet och tog min examen sommaren 2015.

I januari 2015 startade jag mitt företag Myriam Jabert Jewelry. Hantverket lärde jag mig på en kurs men mestadels genom att tillverka smycke efter smycke som från början inte alltid höll ihop eller var tillräckligt bra gjorda. Det var dock en stor grej för mig att se hur en idé i mitt huvud blev till ett färdigt silversmycke och jag blev genast förälskad i smycketillverkning. Nu ett par år senare ser jag tydligt att jag har utvecklats väldigt mycket rent tekniskt. Många av er därute bär mina smycken och jag blir lika stolt varje gång jag känner igen något som jag gjort.

Jag minns inte exakt när det skedde men vid något tillfälle bestämde jag mig för att ge mig in i ännu en bransch genom att börja med lite inredning. En nära vän till mig pushade mig att rita för ett par år sedan vilket jag bestämt tyckte att jag inte kunde. Men det blev en serie roliga figurer som jag lät ligga ett par år innan jag bestämde mig för att visa dem för världen. Inte visste jag då att dem skulle bli så populära! Kollektionen heter "Under the same stars", döpt efter en av min väns finaste låtar. Kollektionen fokuserar på ett lekfullt och naivistiskt sätt på mångfalden hos människor. I slutändan är vi alla just det- människor! Oavsett hur vi ser ut eller var vi kommer ifrån.

Att vara egenföretagare kan vara tufft och utmanade ibland men aldrig har jag lärt mig så mycket av livet som jag gjort dessa sista år. Jag är tacksam för allt och jag hoppas få fortsätta många år framöver!

Ser fram emot vad 2018 har att erbjuda!

Du hittar alla mina produkter på min hemsida: www.myriamjabertjewelry.com

Galleri

Myriam Jabert Jewelry & Design har inte laddat upp några bilder ännu.

» Gå till det gemensamma galleriet.

Emblem


Inga emblem ännu.
Hej, Jag tillverkar smycken i silver .925 (men även del i guld), personliga e...
Söker svenskt smyckesgjuteri och smed för mindre tillverkning, något tips?...

Annonser