Myriam Jabert Jewelry & Design

Myriam heter jag, är 27 år och bor i lilla Landskrona i Skåne. Jag har studerat modevetenskap vid Lunds Universitet och tog min examen sommaren 2015. I januari 2015 startade jag mitt företag Myriam Jabert Jewelry & Design. Att vara egenföretagare kan vara tufft och utmanade ibland men aldrig har jag lärt mig så mycket av livet som jag gjort dessa sista år. Jag är tacksam för allt och jag hoppas få fortsätta många år framöver. Jag vill genom denna blogg dela med mig av min vardag som designer och visa upp fina bilder på mina produkter. Tack för att du kikar in här emellanåt ☺

Postad av i Okategoriserat
  • Teckensnitts storlek: Större Mindre
  • Träffar: 816
  • Anmäl detta inlägg

En ny start

Hej på er! Hoppas ni haft en bra jul, nyår och start på 2018!
Ju äldre man blir desto fortare tycks åren gå, tycker ni också det? Därför gäller det att göra det mesta av det man har! :) För mig handlar 2018 om att knyta fler kontakter och bredda mitt varumärke över vårt fina avlånga land. Jag hoppas utveckla mitt hantverk och tillverka många fina smycken till er! I år blir det även lite fler karaktärer att välja mellan på inredningssakerna så håll utkik!

På denna fina bild som är tagen av Linnea Jirasek ser ni glasundelägget "Myriam" från "Under the same stars" kollektionen som du kan hitta på min hemsida (www.myriamjabertjewelry). De fina konformade ljusen kommer från bästa GIFTSETTER som drivs av min vän Linnéa Bövik och hennes bror William. På deras hemsida (www.giftsetter.com) hittar du många fina saker, och även smycken som jag gjort exklusivt för dem. Bäst av allt är, förutom fantastisk service, att allt kommer i fin-fina paket! 

Trevlig kväll!

/M 

  • Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst lördag, 19 januari 2019

Annonser