NSG-Dagarna blir favorit i repris

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
NSG-Dagarna blir favorit i repris

Förra årets NSG-Dagar blev väldigt populära när över 100 guld- och silversmeder från hela Sverige samlades för att utbilda sig och prova på nya maskiner och verktyg. NSG bemöter nu efterfrågan och gör en favorit i repris när de bjuder in till NSG-Dagarna den 2-4 maj.

Helhetsleverantören NSG bjuder in guldsmeder från hela landet till tre fullspäckade utbildningsdagar i deras lokaler nu i maj.

NSG-Dagarna är en möjlighet att gräva ner sig i lasersvetsar, punktsvetsar och gravyrmaskiner för dem som vill lära känna dessa maskiner bättre. Varje dag innehåller också seminarium i fotografi och kemikaliehantering, två ämnen som enligt NSG varit efterfrågade. Johnny Singh, vd på NSG, hoppas på lika bra uppslutning som förra året:

– Evenemanget var väldigt uppskattat ifjol och vi märkte hur efterlängtat detta har varit i branschen. För att nu ge ännu mer utrymme åt workshops och föreläsningar har vi förlängt programmet med en dag säger Johnny och tillägger glatt:

– Det är även ett ypperligt tillfälle för branschen att umgås och byta erfarenheter. Sen är det självklart också kul för oss på NSG att träffa våra kunder.

NSG-Dagarna 2016 bild artikel

Experter från Tyskland och USA

NSG satsar mycket på dessa utbildningar och att de ska hålla hög kvalité. De har därför bjudit in experter från USA och Tyskland  för att demonstrera och hålla workshops i maskinerna. Något som Johnny är stolt över:

 – Det känns bra att kunna erbjuda guldsmederna denna möjlighet. Branschen utvecklas med ny teknik och det känns viktigt att hänga med i svängarna.

Anmälan senast 19 april

Det har redan ramlat in anmälningar till NSG-Dagarna och för de som ännu inte gjort sin anmälan så har de till den 19 april på sig – om det inte blir fullbokat innan dess.

Eventet är endast för företagskunder. Anmälan och mer information finns på www.norsksvenskguld.se, via event@norsksvenskguld.se eller telefon 08-84 00 43. 

  • Text:
  • Bild:Norsk Svensk Guld AB

Helhetsbetyg (0)

0 av 5 stjärnor
  • Inga kommentarer hittades

Kommentera

Lämna kommentar som gäst

0
villkor.
  • Skriv ut
  • Tipsa via e-post
  • Öka textstorleken
  • Permalänk
  • Läsarreaktioner
  • Bli först att kommentera!

Annonser