Aurumforums bloggare

Blogga på Sveriges största onlinemagasin om smycken! Detta en perfekt plats för dig som ska gifta dig, är intresserad av trender eller tillverkar egna smycken. Låt oss ta del av din vardag och dina intressen!

Bloggare

Hanna Sundqvist

Hanna Sundqvist har inte lagt till bio

Jenny Fors Gentele

Mitt namn är Jenny Fors Gentele och jag är guldsmed, ett hantverk som följt vår släkt ända sedan min farfar började i yrket 1932. Min far följde sedan i hans fotspår vilket gör att jag är den tredje generationen av guldsmeder i familjen. Redan i tidig ålder följde jag min far i verkstaden, något som jag senare hade stor nytta av då jag gick min utbildning på guldsmedsskolan i Mjölby. Under de tre åren praktiserade jag hos min far samt hos guldsmed Eddie Eng, i juni 2006 tog jag studenten. Hösten 2007 blev jag anställd hos hovjuvelerare W.A.Bolin där jag arbetade som guldsmed men även med administration samt i butik och vid auktioner. Jag avslutade min anställning för att satsa på mitt egna företag vid årsskiftet 2010/2011 med bästa rekommendationer. Mitt gesällbrev hämtade jag högtidligt i stadshuset 3/11 2010. Jag formgav mitt första smycke när jag var 14 år och sedan dess så har sakta men säkert en ren, enkel stil med en feminin touch vuxit fram. Kombinationen av god design och kvalité när den är som bäst. Att hela tiden utmanas i mitt yrke genom att tillgodose mina kunders drömmar och önskemål när det gäller smycken är det jag brinner för och till min hjälp har jag de kraftfulla CAD programmen som jag arbetar med. Dessa gör det möjligt för mig att snabbt visa er skisser i fotokvalité och tillsammans skapar vi på så vis precis det smycke som Ni söker

925 Catrine Linder

925 Catrine Linder har inte lagt till bio

Nathalie Andersson

Har gått guldsmedsgymnasiet på Dacke i Mjölby, tog studenten 2003. 


Hade några års uppehåll och började som guldsmedslärling hos Lindahl & Färnet i Uppsala 2008. 


Erhöll mitt gesällbrev 2011.


Anställd guldsmed 2011-2014


Och ni driver jag eget som guldsmed bla.  Feministsmeden och sitter i 21gram's verkstad och butik på Tegnérgatan 45 i Stockholm.


Håller även i silversmideskurser på Odenplan.


Hade inte överlevt en dag utan skapande och kreativitet!

Wolfgang Gessl

Wolfgang Gessl har inte lagt till bio

Elin Ryd

Elin Ryd har inte lagt till bio

Cecilia Lundblad

Cecilia Lundblad har inte lagt till bio

Sofia Bankeström

Sofia Bankeström har inte lagt till bio

William Ingemansson

William Ingemansson har inte lagt till bio

Designforum

DESIGNFORUM - FÖR NYSKAPANDE SMYCKEKONST


Designforum vill samla sveriges proffesionella smyckesformgivare till en kreativ, kommunikativ & konstnärligutställning.


Utexaminerade guld- och silversmeder, formgivare och kreatörer har valts ut till att delta i Designforums smyckesutställning på Sven Harrys Konstmuseum. 5 september - 22 november 2015


Följ vår blogg HÄR.

Fredrik Lundberg

Fredrik Lundberg har inte lagt till bio

Fredrik. Åkerblom

Fredrik. Åkerblom har inte lagt till bio

Martina Ellerstrand

Martina Ellerstrand har inte lagt till bio

Myriam Jabert Jewelry & Design

Hej! Mitt namn är Myriam Jabert, jag är 25 år gammal och bor i Landskrona, i nordvästra Skåne. Mina största intressen i livet är mode och smycken. Jag läste ett kandidatprogram i modevetenskap vid Lunds Universitet 2012-2015 och i januari 2015 startade jag mitt eget smyckesmärke: Myriam Jabert Jewelry. Jag designar och tillverkar alla mina smycken själv och gör även specialbeställningar till de kunder som själv önskar designa sina smycken. Materialet jag använder är nästan alltid silver, vilket jag köper av svenska återförsäljare som återvinner silver. 5 % av all min försäljning skänker jag till Bröstcancerfonden. Smyckestillverkning är verkligen en utvecklande resa som jag tänkte dela med mig i denna blogg. Följer ni med? :)

Marta Björkander

Marta Björkander har inte lagt till bio

Annonser